Onze realisaties in de renovatie van trappen

Op deze pagina vindt u voor-en-na-foto’s van de renovatie van verschillende trappen met het Renotrap-systeem. Wilt u weten hoe we uw trap vernieuwen en zo weer op en top maken? Contacteer ons dan vandaag nog!

Traprenovatie zonder zorgen

Bij Renotrap werken we ieder project tot in de puntjes af. Renovatie draait niet alleen om de trappen zelf. We renoveren ook de zijwanden met hetzelfde ultraduurzame kwaliteitsmateriaal, Duropal MO. Het resultaat is een nagelnieuwe, schone en veilige trap

Onze vakmensen zorgen tijdens de traprenovatie trouwens dat er zo weinig mogelijk overlast is voor u. Met zo weinig mogelijk kap- en breekwerk (soms zelfs geen), bereiden we uw trap voor op de renovatie. Het materiaal snijden we vooraf op maat in eigen atelier. Uiteindelijk heeft u een nieuwe trap op enkele dagen tijd!

Neem een kijkje

U kunt bij ons terecht voor het vernieuwen van alle soort trappen. Houten trappen, betonnen trappen of stenen trappen, rechte trappen of trappen met een kwartdraai, hele oude en versleten trappen, … We toveren ze stuk voor stuk om in een trap om trots op te zijn. Bekijk snel onze projecten hieronder en laat u overtuigen om uw trap te vernieuwen!