Zandkleurige trap uit eikenhout | Realisatie

Soms is het overduidelijk dat een trap aan een opknapbeurt toe is. Ook dit was het geval in deze Oost-Vlaamse woning. De authentieke, draaiende trap werd bezet met Duropal MO treden. De klant koos voor een toplaag in Odeon zandkleurige eik wat het geheel een tijdloze, rustieke uitstraling geeft. Deze warme look werd gecreëerd in slechts drie dagen.

Keuzestress

Wie ooit al eens gerenoveerd heeft, herkent het gevoel wel: wat kiest u uit het gigantisch aanbod aan modellen, materialen en kleuren? Ook deze familie zag bij het eerste contact de bomen door het bos niet meer. Wij leefden ons in in hun situatie en probeerden de verschillende opties zo concreet mogelijk voor te stellen.

Dit deden we door verschillende materialen in hun interieur te plaatsen. Zo vermeden we dat er een keuze werd gemaakt waar zij later spijt van zouden kunnen krijgen. Wij stonden hen bij met onze professionele raad en daad maar de eindkeuze lag nog steeds bij hen.

Is uw trap aan vernieuwing toe?

Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar de trap die het best bij uw stijl en interieur aansluit. Samen concretiseren we uw wensen.