Bekleding in houtlook voor betontrap

Van een kille, betonnen trap naar een houten trap met warme uitstraling. Twee van onze vakmannen speelden het in Bavegem klaar in slechts drie dagen tijd. Tot grote vreugde van de klant, die het resultaat ‘prachtig’ vindt.

 

Klus met een kwartslag 

Het ging niet om zomaar een betonnen trap, maar een trap die een bijzondere aanpak vereiste.  
Speciaal was de uitwerking van de hoek bovenaan, waar de treden een kwartslag maken. We begonnen met het uitvlakken van de trap met multiplex, zodat de treden gelijk komen. Vervolgens creëerden we zijwanden en bekleedden we de treden met duurzaam Duropal MO in dakota gerookt eik. Als finishing touch plaatsten we een stalen handgreep op de muur, voor maximaal comfort.

 

Een meer dan geslaagd project

De klant koos Renotrap voor onze kwaliteit, familiale aanpak en de mooie realisaties op onze website. En met die keuze is de Bavegemse familie nog steeds meer dan tevreden. Ze omschreven ons werk als prachtig en zijn onder de indruk van het vakmanschap en de passie van onze mensen. Ook wij zijn trots op dit project, waarbij een perfecte afwerking essentieel was. Het transformeren van een kille betontrap in een warme, houten trap vraagt veel precisie en we konden dat realiseren in slechts 3 dagen tijd.   

 

Vraag het ons

Wilt u meer informatie over dit project of zoekt u een vakman voor het renoveren van uw eigen trap? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.