Van oude, houten trap naar tweekleurenpracht

Voor een tevreden klant in de regio Sint-Truiden bekleedden we een houten trap met 2 kleuren Duropal MO. Onze vakmannen integreerden ook ledverlichting, plaatsten een nieuwe leuning én legden een laminaatvloer. 

Goed gesmaakte kleurcombinatie

De Limburgse familie droomde van een stijlvolle, tweekleurige trap. Op basis van ons kleuradvies kozen ze uiteindelijk voor treden in dakota gerookt eik en tegentreden in silver wengé. Ook de zijkanten kregen deze kleurschakering. Het resultaat mag er zijn, ook volgens onze klant. Hij noemde zijn nieuwe trap een ‘eyecatcher’ en prees het werk van onze vakmannen, dat ‘zeker gezien’ mag worden.

Meer dan alleen een trap

We bekleedden niet alleen de trap, maar leverden een totaalproject af. Om te beginnen integreerden we sfeervolle ledverlichting onder de afwerkingslijst, die werkt op bewegingsensors. Zodra iemand de trap op- of afloopt, springt de sfeerverlichting aan. Daarnaast plaatsten we ook een nieuwe leuning in hout en inox, die perfect combineert met de nieuwe trap. Door laminaatvloer te leggen op de overloop, maakten we het plaatje helemaal af.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project of wilt u uw eigen trap laten bekleden? Aarzel dan niet om Renotrap te contacteren. Onze vakmannen leveren uitstekend werk en dat in korte tijd. Voor deze klanten waren we met 2 man 3 dagen aan het werk.