Traprenovatie van Renotrap

Trap op maat

Wie denkt aan traprenovatie, denkt aan Renotrap. Wij zijn dé specialist in het snel en vakkundig renoveren van alle soorten en modellen trappen en trapleuningen. Welke versleten of oude trap u ook heeft: van hout, steen, beton, recht of gedraaid, Renotrap weet er raad mee. Ook als u droomt van een traprenovatie met kleur of verlichting, bent u bij Renotrap aan het juiste adres.

Een uniek systeem

Het Renotrap-systeem is inhouse ontwikkeld en wordt vaak gekopieerd. Check dus zeker of u daadwerkelijk een Renotrap-renovatie krijgt. De basis van het systeem is een ultrasterke bekleding die we op uw oude trap plaatsen. Er zijn veel bedrijven die onze techniek kopiëren, maar zij gebruiken melamine als toplaag. Onze toplaag bestaat uit de ultrasterkte kunststof Duropal MO. Renotrap-bekleding voor traprenovatie is:

  • slijtvast
  • krasvrij
  • perfect afgewerkt

Breng ons een bezoek

Wilt u meer weten over onze exclusieve traprenovatie of wilt u een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Neem eens een kijkje op de pagina Realisaties of breng een bezoek aan onze toonzaal. Zo krijgt u een beter idee van onze manier van werken.

Prijzen

Elke traprenovatie is anders en de prijzen variëren dan ook naargelang het project. Vind hier meer info over de kostprijs van een traprenovatie en welke factoren mee de kostprijs bepalen.

  • Traprenovatie expert specialist Renotrap