Stenen trap renoveren

Snelle en efficiënte make-over

Van welk materiaal uw oude trap ook gemaakt is, Renotrap bekleedt hem snel en efficient. Ook een stenen trap renoveren wij in een handomdraai, zonder dat er breek- of kapwerken aan te pas komen. Uw muren blijven dus mooi intact! Voorwaarde voor een vlotte plaatsing is een vlakke en rechte ondergrond. Is dit niet het geval, dan maken wij een uitvlakking voor een betere verlijming en meer gelijkheid in de treden.

Ontdek de voordelen van Duropal MO

Een stenen trap renoveren we met Duropal MO. Dit is een kunsstof trapbekleding die slijt- en kleurvast is. Schuren, verven en vernissen zijn dus voorgoed verleden tijd en ook op vlak van onderhoud heeft u weinig werk. Heeft uw stenen trap een herstelling nodig? Treden en afwerkingsmateriaal kunnen we los van de rest van de trap repareren, zonder dat er een kleurverschil is. 

Maak een afspraak

Wilt u uw stenen trap renoveren met een trapbekleding in massief hout of Duropal MO? Vertrouw dan op de expertise van Renotrap. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en weten raad met elk type trap en interieur. Contacteer ons vandaag nog en maak werk van een snelle traprenovatie!

  • stenen trap renoveren bekleden traprenovatie renotrap na 2