Z-Trappen en L-Trappen op maat

Wilt u genieten van alle voordelen van het Renotrap-systeem, maar heeft u geen rechte trap? Geen nood! Wij maken uw trappen op maat, ongeacht het model. Met of zonder draai, steil of met een dubbele kwartdraai. Werkelijk alles is mogelijk, maar de meest voorkomende modellen zijn Z-trappen en L-trappen.

Z-trappen

 

Renotrap renoveert trappen in een handomdraai, ook Z-trappen! Wist u trouwens dat Renotrap een Z-trapsysteem ontworpen heeft? Een Z-trap kan een trap zijn met een specifieke Z-vorm of een rechte trap met L-treden die u wil aanpassen naar de Z-vorm.

U kunt kiezen tussen 9 basiskleuren voor uw trappen op maat. Unizo is alvast fan en beloonde Renotrap met het authenticiteitslabel ‘Handmade in Belgium (HIB). 

 

 

 

L-trappen 

 

Ook voor de renovatie van L-trappen op maat kunt u terecht bij Renotrap. Dit zijn doorgaans klassieke trappen met een oversteek. L-trappen kunnen recht zijn of draaien. Bij L-trappen nemen we de oorspronkelijke vormen aan om te bekleden met onze Duropal MO. U kunt kiezen tussen 9 kleuren en ook gaan voor combinaties. U kunt een klassieke L-trap zo modern mogelijk maken of juist het klassieke karakter bewaren.

Meer weten?

Bekijk onze projecten hieronder of breng een bezoek aan onze toonzaal voor meer trappen op maat. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.