Trap in kleur

Traprenovatie van Renotrap stopt niet bij uw trappen. Wij zorgen ervoor dat uw trap, trapleuning, overloop, inmaakkasten en de rest van de ruimte één mooi geheel vormen. Welke trap u ook wilt, met Renotrap is het in een handomdraai gebeurd. Ook als u speciale wensen heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Een trap in kleur kan bv. een wereld van verschil maken!

Kies uw favoriete kleur

Wij hebben maar liefst 9 basiskleuren waaruit u kunt kiezen als u gaat voor een trap in kleur. Met de juiste kleur integreert u uw trap nog beter in uw interieur. De basisuitvoeringen in onze stock hebben allemaal een houtstructuur in bleke en donkere tinten. Maar er bestaan nog veel meer kleuren dan ons basisgamma. U kunt kiezen tussen meer dan 150 andere kleurstijlen, zowel in effen tinten als in houtstructuren. Maar ook een kleurcombinatie is mogelijk voor uw trap, vb. een houtstructuur als trede en een effen kleur als tegentrede. Alles is bespreekbaar.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een trap in kleur om de renovatie van uw woning compleet te maken? Neem contact op met Renotrap en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen u altijd een gratis offerte bezorgen.