Traprenovatie door een expert

Geschikt voor elke trap

Is uw trap toe aan een opfrissing? Dan bent u bij Renotrap aan het goede adres. Als uitvinder van de Renotrap-traprenovatie kunt u ons vast en zeker een traprenovatie expert noemen. Wij steken elke trap in een handomdraai in het nieuw. Of deze nu van hout, steen of beton is gemaakt. Ons geheime wapen? We breken niets af, maar steken uw trap letterlijk in een nieuw kleedje. In massief hout of in Duropal MO.

Duropal MO?

Duropal MO is een kunststof, die we over uw oude trap heen plaatsen. Als expert in traprenovatie kunnen we na een jarenlange ervaring bevestigen dat dit materiaal heel wat voordelen biedt. Het is bijvoorbeeld een kleur-, en slijtvaste kunststof die heel makkelijk te onderhouden is. Bovendien kunt u kiezen voor een traprenovatie in uw favoriete kleur. Naast de 9 basiskleuren met houten ‘look’, bestaan er meer dan 150 tinten en structuren. U kunt deze kleuren en structuren naar hartenlust combineren om zo een gepersonaliseerde trap te creëren.

Uw interieur in het nieuw

Als traprenovatie expert snijden we alles op maat; van de trapbekleding tot de zijwanden en eventuele kasten op maat onder de trap of in de nabijheid van de trap. Wij nemen niet alleen uw trap onder handen, maar als u wilt uw volledige hal of overloop. Zo wordt het 1 mooi geheel. Maar ook voor andere renovatiewerken bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor het leggen van vloeren, het plaatsen van ramen en deuren of wanden. Van de vloer tot het plafond, wij steken uw volledige woning in het nieuw.

Kies voor het gemak

Is het tijd voor een nieuwe trap, maar heeft u geen zin in een wekenlange renovatie met alle bijbehorende ongemakken? Dan is de Renotrap-traprenovatie de perfecte oplossing. Onze specialisten zagen uw trap van tevoren in het atelier, zodat we bij u thuis direct aan de afwerking kunnen beginnen. Dat duurt 1 tot 4 dagen en er komt geen breek- of kapwerk aan te pas komt. Ook aan het onderhoud van uw nieuwe trap bent u nauwelijks tijd kwijt. Met een droge of lichtvochtige doek is uw trap weer snel schoon.

Meer weten?

Neem contact op met dé expert in traprenovatie en ontdek wat de mogelijkheden bij u thuis zijn. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u steeds bij ons terecht.

  • Traprenovatie expert Renotrap specialist