Renotrap-trapbekleding onder de loep

Gebruik van kwaliteitsmateriaal

Uw trap bekleden we niet met het eerste het beste materiaal. De platen die we gebruiken voor traprenovatie zijn samengeperst onder hoge druk en voorzien van een toplaag Duropal MO. Dit is een Belgische, slijt- en kleurvaste kunststof trapbekleding die 5x sterker is dan laminaat. Uw nieuwe trap gaat dus jaren mee en vraagt bovendien weinig tijd in onderhoud. U heeft alleen een droge of lichtvochtige doek nodig om hem schoon te houden. Ook schuren, verven of vernissen zijn voorgoed verleden tijd!

Hoe werkt het?

Om de overlast bij u thuis tot een minimum te beperken, zagen wij uw trappen al op maat in ons atelier. Zo hoeven we de trap alleen nog maar te installeren en af te werken. Het installeren gebeurt met een speciale, ultrasterke lijm. Is uw oude trap al een beetje doorgezakt? Dan houden we daar rekening mee en wordt dit nagekeken wat er kan gebeuren. Een steile trap kunnen we dan weer iets veiliger maken door de treden te verbreden of er de Z-trede op te plaatsen. We bekleden niet alleen uw trap, maar bekleden ook de zijwanden met hetzelfde materiaal als de treden, zonder dat u een meerprijs hoeft te betalen.

Ook geschikt voor uw trap

De Renotrap-trapbekleding is geschikt om elk type trap te bekleden. Of het nu gaat over een oude houten, stenen of betonnen trap. Ook elke vorm van trap kunnen we bekleden: rechte trappen, Z-trappen en L-trappen, trappen met een (dubbele) kwartdraai ... Renotrap maakt alles op maat voor u, tot de wanden, vloeren en kasten aan toe! Zo krijgt u een mooi verzorgd en uniform interieur. U kunt zelfs bij ons terecht voor een totaalrenovatie van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan plafonds, ramen & deuren, schrijnwerk en vloeren. Omdat Renotrap alles coördineert, heeft u maar 1 aannemer nodig.

Ontdek de Renotrap-prijzen

Elke trap is anders en daarom varieert ook de prijs voor het bekleden van uw trap. Factoren die de prijs bepalen, zijn bijvoorbeeld het aantal afwijkende afmetingen, de grootte van de trap en extra’s zoals vloeren, leuningen, traphallen en kasten. We kunnen u dus pas een exacte prijs geven nadat onze vakmannen bij u langs zijn geweest om alles op te meten. De offerteprijs staat vast en stijgt alleen als u nog extra’s bestelt. Wat we wél kunnen zeggen, is dat een Renotrap-bekleding meer dan 20 jaar meegaat.

Benieuwd naar het resultaat?

Wilt u weten hoe een Renotrap-trapbekleding eruitziet? Uw oude trap laten bekleden door een expert? Neem dan snel een kijkje bij onze realisaties of breng eens een bezoek aan onze toonzaal. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe wij een trap bekleden. Heeft u toch nog een vraag? Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van een nieuwe trapbekleding of traprenovatie te bespreken.

  • trapbekleding expert renotrap traprenovatie nieuwe trap