Oude trap renoveren

Sterke kunststof toplaag

Is het tijd om uw oude trap te renoveren? U kunt kiezen voor een nieuwe trap, maar dit is een dure en tijdrovende klus. Bij Renotrap kunt u terecht voor een sneller en voordeliger alternatief: de Renotrap-trapbekleding. Dit wil zeggen dat we uw oude trap bekleden met een kunststof toplaag. Andere bedrijven gebruiken hiervoor melamine, maar alleen Renotrap werkt met het kwalitatieve Duropal MO.

Een snelle en voordelige renovatie van uw oude trap

Duropal MO is een kwalitatieve kunststof die jarenlang meegaat. Dit materiaal is namelijk slijtvast, krasvrij én perfect afgewerkt. Het is 5x sterker dan laminaat en past over elke oude trap, of deze nu van hout, beton of steen is gemaakt. Renoveren doen we in 1-4 dagen, zonder dat er kap- of breekwerk aan te pas komt. Het voorbereidend werk doen we al in ons atelier, zodat we bij u thuis gelijk aan de installatie kunnen beginnen.

Geschikt voor elke trap

We renoveren oude trappen in alle vormen en maten, u hoeft zeker geen rechte trap te hebben. De meest voorkomende modellen zijn Z-trappen en L-trappen, maar onze vakmannen steken ook steile trappen en trappen met een draai of dubbele kwartsdraai in het nieuw. Zelfs uw trapleuning krijgt een make-over! In de kleuren en materialen die perfect passen bij uw nieuwe trap. Wilt u de stijl doortrekken naar uw volledige woning? Onze vakmannen voeren met hetzelfde gemak totaalrenovaties uit. Van de kelder tot de zolder, geen enkele opdracht is ons vreemd.

Vraag uw offerte op

Uw trap opknappen? Wilt u weten hoeveel het kost om uw oude trap te renoveren? Elke opdracht is anders en dus ook elke prijs. Maak gerust een afspraak zodat we bij u langs kunnen komen om een offerte op te maken. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van factoren zoals de vorm en grootte van uw trap, de afmetingen en de eventuele extra’s die u wilt plaatsen. Waar u wél op kunt rekenen is dat uw nieuwe trap meer dan 20 jaar meegaat, zonder dat u moet schuren, verven of vernissen. Over een slimme traprenovatie gesproken!

  • oude trap renoveren voor trap opknappen