Kostprijs traprenovatie

Kostprijs afhankelijk van het project

Elke traprenovatie is anders en de prijzen variëren dan ook naargelang het project. Factoren die de kostprijs mee bepalen, zijn bijvoorbeeld:

  • de grootte van de trap
  • afwijkende afmetingen
  • extra’s zoals leuningen, vloeren en traphallen

We kunnen u dus pas de exacte kostprijs meedelen nadat onze vakmannen bij u langs geweest zijn voor de opmetingen. In vergelijking met andere renovatiemethodes op de markt heeft een Renotrap-renovatie over het algemeen een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze renovaties gaan dan ook meer dan 20 jaar mee.

Materialen en manuren

De prijzen voor een traprenovatie bevatten zowel de materialen (treden, tegentreden, zijwanden en afwerkingslatten) als de werkuren. De kostprijs voor manuren is opgedeeld in vervoer, fabricatie en plaatsing. Een offerte bevat aparte prijzen voor elke post. De prijs die u uiteindelijk betaalt, wijkt niet af van de offerteprijs, tenzij u achteraf nog extra’s besteld heeft.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren en de exacte prijzen hiervoor ontvangen? Neem vrijblijvend contact op met Renotrap voor een offerte. Onze vakmannen komen graag bij u langs om alles op te meten en de mogelijkheden te bekijken. Op deze manier maken we een inschatting van de kostprijs op maat van uw project. U kunt alleen uw trap laten bekleden, maar bijvoorbeeld ook de leuning vernieuwen, een laminaatvloer leggen in dezelfde kleur of zelfs gaan voor een totaalrenovatie van uw woning. Aan u de keuze.

 

  • kostprijs traprenovaties trapbekleding renotrap