Houten trap renoveren

Een nieuwe houten trap in een handomdraai

Wilt u uw bestaande houten trap renoveren zonder dat er breek- of kapwerk aan te pas komt? Kies dan voor de unieke trapbekleding van Renotrap. Onze vakmannen hebben maar een paar dagen nodig om uw trap in een nieuw kleedje te steken. De enige voorwaarde is dat er geen sprake is van houtworm of verzakking. Uw trap moet dus nog een perfecte draagkracht hebben. Zo niet, raden wij aan om een nieuwe trap te installeren.

Massief hout of Duropal MO?

Bij het renoveren van uw houten trap kunt u kiezen tussen een bekleding in massief hout en in Duropal MO. Die laatste is een kunsstof bekleding met een houtstructuur. Duropal MO heeft de warme ‘look’ van hout, maar vraagt nauwelijks onderhoud. Om de trap schoon te maken, heeft u alleen maar een droge of lichtvochtige stofdoek nodig. U hoeft ook niet langer schuren, verven en vernissen. Bovendien kunt u treden en afwerkingsmateriaal los van de rest laten herstellen en dit zonder kleurverschil als gevolg. Maar Duropal MO is slijt- en kleurvast, waardoor u sowieso minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud.

Kies uw kleur

Welke kleur of stijl u ook in gedachten heeft, met Duropal MO-bekleding krijgt u een houten trap op uw maat. Voor het renoveren van uw houten trap kunt u kiezen uit 9 basiskleuren in houtstructuur, die we onderling kunnen combineren. Zo hebben we mogelijkheden genoeg om uw nieuwe trap perfect aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur. Maar ook als u een bijpassende kast, vloer of andere afwerking wilt in dezelfde kleur, bent u bij Renotrap aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en komen tegemoet aan elke interieurwens.

Contacteer onze vakmannen

Wilt u uw houten trap laten renoveren? Renotrap regelt het in een paar dagen. Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte.

  • houten trap renoveren traprenovatie Renotrap na