Houten trap renoveren: trapbekleding beukstructuur

Probleem

Bij dit project wou de klant de 2 houten trappen bekleden/renoveren, maar de leuning was nog in prima staat. De houten trap werd daarom bekleed in beukstructuur, terwijl de trapleuning behouden bleef zoals ze was.

Oplossing

Voor het renoveren van deze houten trappen werd eerst het tapijt verwijderd van de houten ondergrond. Daarna werd alles ruw opgeschuurd, om de Renotrap-treden beter te kunnen vastlijmen.

Treden, tegentreden en wanden worden samen bekleed, zodat er niets meer zichtbaar is van de oude trap. Alles wordt gemaakt uit hetzelfde slijtvaste materiaal (Duropal MO) en haarfijn afgewerkt. Een trede die bv. iets voorbij de muur komt, werken we netjes af op de kopse kant. Rondingen worden uiteraard recht getrokken. Hoe werken we af rond een bestaande leuning? We plaatsen een afwerkingslat mooi rondom de bestaande stijltjes.

Duurtijd

De duur van dit project: 3 werkdagen
 

Model trap

Rechte trap

Kleurkeuze

Beuk naturel

Accessoires

We plaatsen een afwerkingslat mooi rondom de bestaande stijltjes.

Neem een kijkje

Bekijk ook foto's van onze andere renovatieprojecten. Uw houten trap ziet er eenvoudig en snel weer net zo nieuw uit als wij hem renoveren. Beuken trap renoveren? Contacteer Renotrap gerust voor meer informatie.

Treden, tegentreden en wanden werden samen bekleed en vormen één mooi geheel.