Uitvinder van Renotrap-trapbekleding

Pionier in traprenovatie

In 1959 startte Frans De Kock met een eenmanszaak die ondertussen is uitgegroeid tot een familiebedrijf met verschillende afdelingen: Valbusko. De zaak staat nu onder leiding van zijn zoon Danny De Kock en diens vrouw, dochter en zoon. Omdat wij pionier zijn in traprenovatie en trapbekleding, neemt de afdeling Renotrap een speciale plaats in.

Hoe gaan we te werk?

Hoe verloopt dat nu, een trap renoveren? Voor het bekleden van uw trap werken we met hoogwaardig materiaal en houden we rekening met eventuele doorgezakte delen. Om u zo weinig mogelijk overlast te bezorgen, zagen we alle trappen op voorhand in ons magazijn. Pas daarna zorgen we bij u thuis voor een piekfijne afwerking.

Renotrap is de enige speler op de markt die ook zijwanden afwerkt in trapbekleding van dezelfde kwaliteit als van de trap zelf. En dit zonder een meerprijs!

Wilt u het resultaat van een kwalitatieve trapbekleding met eigen ogen zien? Bekijk enkele foto’s van gerenoveerde trappen of kom langs in onze toonzaal.

Alle voordelen op een rijtje

Wie kiest voor de trapbekleding van Renotrap, is zeker van een piekfijn resultaat: een mooie, makkelijk te onderhouden trap waar u nog lang van kunt genieten. Maar waarom kiest u nog voor Renotrap?

  • We werken snel & schoon, met zo weinig mogelijk overlast voor u
  • Oerdegelijk en Belgisch materiaal, door ons eigen personeel geplaatst
  • Sinds 1959 ervaring in renovatie
  • We renoveren alle soorten trappen
  • We werken ook overlopen, kasten, leuningen etc. uit
  • Geen laminaat, maar het 5x sterkere materiaal Duropal MO
  • 15 jaar garantie

Meer weten?

Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze trapbekleding of voor een offerte op maat.