Breng Renotrap een gratis bezoek op BOUWEXPO

Gaat u een huis bouwen, wilt u uw woning renoveren of is uw inrichting toe aan een opfrisbeurt? Kruis dan 11, 12 of 13 november zeker aan in uw agenda! Deze 3 dagen kunt u namelijk terecht op BOUWEXPO, waar ook Valbusko/Renotrap een stand hebben.

Inspiratie voor bouwen, renoveren & inrichten

Elk jaar verzamelen de belangrijkste bouw- en woonspecialisten zich in Kortrijk Xpo om u te inspireren bij de bouw, renovatie of (her)inrichting van uw woning. En dat kunt u heel ruim nemen. Op BOUWEXPO vindt u niet alleen bouwbedrijven, makelaars, installateurs en renovatiespecialisten zoals Valbusko & Renotrap, maar bijvoorbeeld ook banken & verzekeraars, tuinontwerpers, carportproducenten en aanbieders van wellnessproducten. Kortom, alles wat u nodig heeft om van uw huis een gezellige thuis te maken. BOUWEXPO is niet voor niks de grootste bouwbeurs van West-Vlaanderen.

Kom langs aan stand 175

Ook op de 5e editie van BOUWEXPO in Kortrijk Xpo zijn Valbusko/Renotrap weer van de partij. U vindt ons aan stand 175 in hal 1. Een bezoekje aan BOUWEXPO is helemaal gratis, u kunt er zelfs geld voor krijgen! Want op 11 en 12 november maakt u kans op een cadeaucheque t.w.v. € 2.000 als u een leuke selfie neemt in de photobooth aan de ingang. Een toffe uitdaging voor uw kinderen, die u met een gerust hart mee kunt brengen. BOUWEXPO voorziet namelijk gratis kinderopvang. Wij verwelkomen u, met of zonder kids, graag aan onze stand voor een drankje, een woordje advies of een offerte op maat. 

Maak het u gemakkelijk en gebruik de routebeschrijving om snel in Kortrijk Xpo te raken.

  • Bouwxpo