Nieuws

WIlt u weten wat er leeft in de sector en op de hoogte blijven van de laatste evenementen, zoals Batibouw, de Jaarbeurs en opendeurdagen? Houd dan zeker onze nieuwsberichten in de gaten! WIj informeren u regelmatig over het reilen en zeilen in de bouwsector.

Breng Renotrap een gratis bezoek op BOUWEXPO

Bouwxpo

Gaat u een huis bouwen, wilt u uw woning renoveren of is uw inrichting toe aan een opfrisbeurt? Kruis dan 11, 12 of 13 november zeker aan in uw agenda! Deze 3 dagen kunt u namelijk terecht op BOUWEXPO, waar ook Valbusko/Renotrap een stand hebben.

Lees meer

Renotrap present op Bisbeurs

Van 7 t.e.m. 15 oktober 2017 is Renotrap weer present op bouw- en inspiratiesalon bis. Plaats van afspraak is Flanders Expo in Gent, waar u ons kunt vinden in hal 1, stand 1760.  

Lees meer

Opendeurweek van 25 t.e.m. 30 september

Van maandag 25 september t.e.m. zaterdag 30 september zetten Valbusko en Renotrap hun deuren wagenwijd open. Tijdens deze opendeurweek verwelkomen wij u elke dag tussen 9 uur en 18.30 uur in de vernieuwde toonzaal. 

Lees meer

Zomer openingstijden

De zomer is nu officieel van start gegaan. Dat wil zeggen dat de zomervakantie weer voor de deur staat. Als renovatiespecialist steken we ook onze openingsuren voor juli en augustus in een nieuw kleedje. Van 1 juli t.e.m. 31 augustus kunt u bij ons terecht op:

Lees meer

Pagina's